Как да купя? - Доставка и начин на плащане

Доставки се извършват само на лица над 18 годишна възраст!

Доставката се извършва в рамките на 48 часа до 72 часа, след потвърждение по телефона за контакти от наш служител.

За територията на страната:

Доставката се доставя с куриер за ваша сметка.

Доставката се изпълнява според условията за доставка на куриера.

Относно правилата за доставки на фирма Еконт за поръчки/доставки извън работно време, моля да да посетите следния линк http://www.econt.com/денонощен-куриер/

Цената на доставката е съобразно килограмите и обема на пратката и ще ви бъде съобщена от наш служител.

I. Предмет

1. Уеб сайтът предоставя на потребителя информация за продукти и възможност да закупува предлаганите в онлайн магазина стоки, чрез отправяне на заявка и заплащане на съответната продажна цена, при стриктно спазване от страна на потребителя на настоящите Общи условия и на действащото законодателство. Онлайн магазинът предоставя информация за предлаганите продукти и продажната цена, с включени всички данъци и такси, информация за начина на плащане и доставка.

II. Покупко-продажба

2. Продавачът не гарантира наличността на поръчаните артикули. Продавачът си запазва правото да поправя грешки и/или да обновява съдържанието на сайта по всяко време без уведомление. При невъзможност за изпълнение на задълженията си, поради причина, че не разполага със заявената за закупуване стока в наличност, продавачът, в рамките на 24 часа в работни дни след получаване на заявката за покупка, уведомява потребителя – чрез обаждане по телефон на посочения в регистрационния формуляр телефонен номер или чрез изпращане на съобщение на посочен от потребителя имейл – за изчерпването на стоката и за възможността да промени поръчката по свое желание.

3. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката МК РАМ МТС ООД, чрез https://rampartsbg.com не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

4. Потребителят има възможност да извърши покупка на предлаганите от уеб сайта стоки след извършване на следните фактически действия:

- А. Регистрация в онлайн магазина на уеб сайта https://rampartsbg.com;

- Б. Връзка с търговеца може да бъде установена чрез:

-- Online телефон: +359 2 996 42 27
-- Email адрес: sales@rampartsbg.com

- В. Избор на артикул по вид и цена;

- Г. Натиска бутона “Поръчай”, като това действие представлява волеизявление, което обвързва със силата на договор потребителя и продавача изрично.

5. След подаване на поръчката към МК РАМ МТС ООД чрез уеб сайта https://rampartsbg.com потребителя ще получи обаждане или мейл, за да потвърди своето категорично желание за направената поръчка. Чрез този контакт потребителя ще получи информация за цената на продукта при промяна от страна на вноситела или производителя и точната сума за транспортни разходи.

6. Цената на всяка стока може да се променя динамично. Плащането на продуктите става по следния начин - плащане в брой на куриера при доставката;плащане по банков път - при този случай продукта/поръчката/ се изпраща след като трансфера бъде отразен в нашата сметка.

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1