Скъпи клиенти и партньори, съгласно издадената заповед от Министерството на здравеопазването, фирма МК РАМ МТС ООД Ви информира, че са взети всички необходими и възможни санитарно-хигиенни мерки спрямо екипа на фирмата, стоките и складовите помещения. Считаме, че е отговорност на всички да бъдат предприети мерки за намаляване риска от заразяване и от разпространение на 🦠COVID-19. Пазете се и бъдете здрави!☺️


Пишете ни

Вашето съобщение е изпратено успешно!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

РАБОТНО ВРЕМЕ:

От Понеделник до Петък: от 09:00 до 17:00 часа

Заповядайте на място в нашия магазин на адрес: гр. София, бул. Добринова скала 363.

Не всички артикули, качени в Online магазина, са налични в магазина. Ако се интересувате от конктерен продукт, ще Ви помолим да се свържете с нас предварително, за да уточним подробностите по Вашата поъчка.

Имате възможност да поръчвате ONLINE - 24 часа в денонощието. След направена поръчка в сайта ще получите статус по мейла, който сте посочили, че е заявена успешно.

Online Поръчки, заявени до 11:00ч. се изпълняват в същия работен ден, а поръчки след 11:00ч остават за обработване на следващия работен ден.

Доставки се обслужват с фирма Еконт. Дължимата сума за стоката и куриерската услуга се заплаща на куриера, извършващ доставката на адреса или при получаване в офис на куриера.

Поръчки, пуснати в онлайн платформата в Събота, Неделя и Официалните почивни дни, се обработват на първия работен ден от седмицата.

За повече информация, може да се свържете с нас на:

Email: sales@rampartsbg.com
Тел.: +359 878 533 011
Тел.: +359 878 533 010
Тел.: +359 2 996 42 27
Адрес за кореспонденция: гр. София, ж.к. Люлин 3, ул. Добринова скала 363

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1